Åpning av Høstutstillingen 2020.

Lillesand Fotoklubb hadde onsdag kveld offisiell åpning av Høstutstillingen 2020 på Lillesand senter ved ordfører Einar Holmer-Hoven. Etter at leder Hege Ødegård hadde ønsket velkommen til et tjuetalls fremmøtte foretok han høytidelig snorklipping. Utstillingen som består av 52 bilder av 8 fotografer skal henge der i et par måneder, og besøkende kan stemme på sin favoritt. I desember blir det trukket ut en heldig vinner som får en kopi av sitt aktuelle fotografi.

Klubben har for tiden tjue medlemmer, med et aldersspenn fra 15 til 70 år – både nybegynnere, erfarne amatørfotografer og fotografer er velkomne i klubben. Hos oss vil du garantert treffe fotovenner med interesse for bilder og fotografering. Vi har et hyggelig miljø og lærer noe hele tiden, ikke minst av hverandre.

Det ble også presentert innleverte bildeserier for Fotokonkurransen 2020 og vi premierte vinnerne med diplom og gavekort fra Cewe Japan Photo.

Ordfører Einar Holmer-Hoven i samtale med vår egen Olaf T. Tønnessen.

Alle bilder tatt av Kato B. Hanssen.

Please follow and like us: