Årets fotograf

Det kåres en “årets fotograf” basert på plasseringene av fotografens deltagelse i “månedens bilde” . Hver måned leverer medlemmene inn to bilder på ett gitt tema. Temaene blir bestemt av vårt konkurranse utvalg. Disse administrerer også oppgaven med å telle opp stemmer og annonsere vinnerne. De åtte beste plasseringene får så poeng som tas med inn i et årsresultat. Den fotografen som da har høyest poengsum ved årets slutt blir kåret til “årets fotograf”. Vinneren får gavekort fra Japan Photo, diplom, intervju i årboka og heder og ære.

Årets fotograf 2020
På årsmøtet for foreningen ble det annonsert hvem som hadde fått flest poeng i 2020. De tre øverste plasseringene lå veldig tett og Atle H. Stray tok tredjeplass. Det ble delt førsteplass mellom Fredrik Wasland og Hege Ødegård.

Her er noen av bildene Fredrik Wasland har deltatt med:

Her er noen av bildene Hege Ødegård har deltatt med:

Årets fotograf 2019

Årets fotograf 2019 ble Fredrik Wasland. Som nykommer i klubben deltok han jevnt og trutt på “månedens bilde” og sikret seg tittelen med knapp margin. Her et utvalg av noe av det han leverte inn.