Program for Lillesand Fotoklubb – Høsten 2021

6. oktober. Medlemsmøte – Frk Hangeland kl. 18.00-20.30
Frk. Hangeland ligger i samme bygg som Matkroken. Det er lettere å se vimpelen/skiltet til butikken fra Strømmeveien. Parker i nærheten av butikken og bruk samme inngang som den.

Synnøve Solberg kommer og forteller om bildevurdering. Hun var tidligere medlem hos oss, men har nå gått nye veier og vil utdanne seg til fotograf gjennom workshops hos Morten Krogvold.

Strømmeveien 73A

24. oktober. Fototreff – Nes Verk i Froland
Vi reiser fra Lillesand kl. 10.00 til jernverksmuseet i Froland som er åpent fra 11-16.
Ta med lunsj. Vi oppfordrer til samkjøring.

3. november. Medlemsmøte – Horisonten
Det blir medlemsmøte fra kl. 18.00 til 20.30 i tredje etasje på Horisonten. Da får vi besøk av Tore Moy som skal vise litt fra egen fotografering. Det blir også gjennomgang av bildene som ble levert inn til månedens bilde i oktober under temaet “Fauna/Flora”.

21. november. Fototreff – Bredalsholmen kl. 11.00-13.00
Vi er invitert ut på dokk og fartøyvernsenteret som ligger i Vågsbygd. Her får vi komme innenfor området og vandre rundt. Vi reiser fra Lillesand kl. 10.20 og vi oppfordrer til samkjøring.

1 desember. Medlemsmøte. Frk. Hangeland kl. 18.00-20.30
Foreløpig er det satt opp medlemsmøte i lokalene til Frk. Hangeland på Søm. Det er mulig vi flytter det dersom vi må henge opp utstillingen i Lillesand Senter.