Fototur – ta med en venn

Lokaltur til Kaldvell., 1. mars

Fotoklubben inviterer alle fotointeresserte til en vandretur langs elva ved Kaldvell. Vi møtes ved parkeringsplassen og vandrer i selvvalgt tempo på turstiene. Her kan man ta bilder av folk, dyr, fugler, vann m.m. Arrangementet er åpent for alle. Ta gjerne med en venn.

Det vil være flere fra Lillesand Fotoklubb med som kan gi tips og råd underveis, så både nybegynnere og mer erfarne er hjertelig velkomne på tur. Denne søndagen er det innleveringsfrist på tema «Perspektiv» og det vil bli litt informasjon om dette i løpet av dagen.

Ta med niste, klær etter værforholdene og godt humør.

Bildet er tatt øverst i vassdraget ved demningen. Her er mange muligheter til å øve seg på lang lukkertid. Foto: Hege Ødegård

Kaldvell har historie som tresliperi, med demninger, slipemaskin og rester etter tømmerrenne. Ved parkeringsplassen ligger Kalvild gård, som nå eies av Brunstad kristelige menighet og er i dag et konferansesenter. Hovedhuset ble bygget i 1917 mens det nye konferansesenteret i 2018. Her er det noe for enhver fotograf enten du liker arkitektur, natur, fugler eller mennesker.

Månedens bilde i mai

Månedens bilde i mai hadde tema «Speilbilde». Det ble sendt inn mange gode bidrag! Her er bildene som var med i konkurransen. Vi gratulerer vinneren!

Vinnere:

1. Hege Ødegård – 71 poeng
  2. Mariann Uldal – 68 poeng
  3. Hege Ødegård – 67 poeng

Klikk på det første bildet for å få bildene i riktig rekkefølge. Vinnerbildet og de tre neste plasseringene kommer først, resten kommer i tilfeldig rekkefølge.

Månedens bilde for april 2018

Månedens bilde i april hadde fritt tema, men måtte være tatt med mobiltelefon. Det ble sendt inn mange gode bidrag! Her er bildene som var med i konkurransen. Vi gratulerer vinneren!

Vinnere:

1. Jens T. Jensenius – 125 poeng