Årets fotograf

Det kåres en “årets fotograf” basert på plasseringene av fotografens deltagelse i “månedens bilde” . Hver måned leverer medlemmene inn to bilder på ett gitt tema. Temaene blir bestemt av vårt konkurranse utvalg. Disse administrerer også oppgaven med å telle opp stemmer og annonsere vinnerne. De åtte beste plasseringene får så poeng som tas med inn i et årsresultat. Den fotografen som da har høyest poengsum ved årets slutt blir kåret til “årets fotograf”. Vinneren får gavekort fra Japan Photo, diplom, intervju i årboka og heder og ære.

Årets fotograf 2019

Årets fotograf 2019 ble Fredrik Wasland. Som nykommer i klubben deltok han jevnt og trutt på “månedens bilde” og sikret seg tittelen med knapp margin. Her et utvalg av noe av det han leverte inn.

Hovedfokus
Prospektkort