Bli medlem

Som medlem får du flere fordeler: tilbud om kurs og turer, medlemskap i NSFF, gode priser hos Japan Photo, og mye mer.Bli medlem nå!

Om medlemskapet Et medlemskap i LFK gir deg mye tilbake. Vi er en gjeng som alle elsker hobbyen vår, og du vil oppleve et spennende sosialt fellesskap. Du er hjertelig velkommen om du er helt nybegynner, eller har fotografert

aktivt i mange år. Det blir tilbud om kurs av mange forskjellige karakterer, for både nye og erfarne. Og det blir også muligheter for noen turer innimellom.

Priser – Voksne 500 kr/år – Studenter/honnør 250 kr/år – Barn 250 kr/år – familiemedlemmer kr. 250 kr/år Kontonummer: 2850 12 23923 Kontingenten inkluderer medlemskap i NSFF (Norsk selskap for fotografi).

Innmeldingsskjema