klubben5

Om Lillesand fotoklubb

Lillesand fotoklubb har for tiden ca. 35 medlemmer, både unge og gamle - såvel nybegynnere som erfarne amatørfotografer. Hos oss vil du garantert treffe fotovenner med interesse for bilder og fotografering. Vi har et hyggelig miljø og lærer noe hele tiden, ikke minst av hverandre.
– Vi holder kurs og foredrag – gjennomfører turer – utfører fotooppdrag – samarbeider med Lillesand kommune om å speile kulturlivet i Lillesand – har et sosialt og inkluderende felleskap

Vi holder til på Horisonten - Gaupemyrheia 2, 4790 Lillesand. Kontakt oss!

Klubbkveld

Klubbkvelder er første onsdag i hver måned kl. 18:00. En medlemskveld inneholder informasjon og presentasjon av pågående prosjekter, visning av medlemmenes bilder, foredrag, opplæring i billedbehandlingsprogram, planlegging av aktiviteter, pause med kaffe og hyggelig samvær m.m.