Utstilling

Lillesand Fotoklubb har sommeren 2018 en stor salgsutstilling i 2. etasje på Lillesand Senter. I år stiller 14 fotografer ut til sammen 124 bilder, dette blir med god margin den største utstillingen i klubbens historie.

Åpningen blir onsdag 20. juni kl 18.00. Utholder åpent i senterets åpningstider frem til onsdag 5. september.

De fleste bildene i utstillingen er til salgs. Hvert bilde er merket med en lapp som gir detaljer om tittel, pris, fotograf og telefonnummer. Ta kontakt med fotografen dersom du vil kjøpe et bilde.

Vi i fotoklubben ønsker å se hvor mange som er innom utstillingen, derfor har vi lagt ut en gjestebok på en av benkene som vi håper at alle som er innom vil signere.

Det ligger også stemmesedler i lokalene hvor du kan stemme på ditt favorittbilde, blant de som har stemt så trekkes det ut 3 vinnere av Lillesand 2019 kalenderen.

Gratis inngang for alle, velkommen!