Utstilling

Lillesand Fotoklubb har i flere år hatt en sommerutstilling i et av byens lokaler. Det har vært huset i bibliotek, ved Horisonten og de siste årene i Lillesand Senter.

Utstilling 2019

Utstilling i industrielle omgivelser ved Lillesand Senter gav en flott innramming for medlemmenes verk.

Sommeren 2019 hadde vi utstilling i lokaler ved Lillesand Senter.  Det var fritt valg av format og motiv og vi hadde ca 90 bilder fra 13 fotografer. Ved åpningen ble det kåret en vinner av årets sommerkonkurranse som ble juryert av Homborsund Fotoklubb.

Les om våre konkurranse her

Fotokonkurranse med 3-5 bilder i serie

Utstilling av sjøfugl ved Saltholmen fyr 2019.

En utstilling av sjøfugler ved Saltholmen fyr.

Denne utstillingen kom i stand på rekordtid ved bruk av enkle midler. Bilder, svart pappkartong, skriver, saks og lamineringsmaskin og vips hadde vi et koppel bilder som henger i et eget rom ute på fyret.

Utstilling 2018

Bildet er fra utstillingen fra 2018 i lokaler i Lillesand Senter.

Lillesand Fotoklubb hadde sommeren 2018 en stor salgsutstilling i 2. etasje på Lillesand Senter. Da stilte 14 fotografer ut til sammen 124 bilder, dette ble med god margin den største utstillingen i klubbens historie.

Vi i fotoklubben ønsket å se hvor mange som var innom utstillingen, derfor hadde vi lagt ut en gjestebok på en av benkene som vi så i ettertid at mange hadde skrevet en hilsen i.

Det lå også stemmesedler i lokalene hvor du kunne stemme på ditt favorittbilde, blant de som har stemte så trakk vi ut 3 vinnere av Lillesand 2019 kalenderen.