Om Lillesand fotoklubb

Lillesand fotoklubb har for tiden 16 medlemmer, både unge og gamle – såvel nybegynnere som erfarne amatørfotografer er velkomne i klubben. Hos oss vil du garantert treffe fotovenner med interesse for bilder og fotografering. Vi har et hyggelig miljø og lærer noe hele tiden, ikke minst av hverandre.

– Vi holder kurs og foredrag – gjennomfører turer – utfører fotooppdrag – samarbeider med Lillesand kommune om å speile kulturlivet i Lillesand – har et sosialt og inkluderende fellesskap.

Klubbkveld

Klubbkvelder er første onsdag i hver måned kl. 18:00. En medlemskveld inneholder informasjon og presentasjon av pågående prosjekter, visning av medlemmenes bilder, foredrag, opplæring i bildebehandlingsprogram, planlegging av aktiviteter, pause med kaffe og hyggelig samvær m.m.

Styret 2020-2021

Leder Hege Ødegård